!Zoek

Mijn naam is Lilian Op Heij en ik ben de vrouw achter !Zoek. Ik geef lessen in praktijkspeuren in de omgeving van Gouda. De honden zijn tijdens het speuren duidelijk in hun element en dat is fantastisch om te zien. Verder bied ik professionele hulp bij probleem- of ongewenst gedrag van uw hond met Verlatingsangst als specialisatie.

Gediplomeerd Instructeur

Sinds ik in 2011 de opleiding tot instructeur praktijkspeuren (gevolgd bij Speurhonden Training Center) succesvol heb afgerond, ben ik gediplomeerd speurinstructeur.
In 2015 ben ik afgestudeerd bij DogVision en ben ik daarnaast ook gediplomeerd gedragstherapeut voor honden, Kynologisch gedragstherapeut.
In 2022 heb ik mij gespecialiseerd in Verlatingsangst door een opleiding te volgen bij Malene DeMartini.
 

Omgaan met honden, met specialisatie Verlatingangst

Hulp nodig met uw hond? Probleemgedrag bij honden is er in alle soorten en maten. Vaak geldt dat hoe eerder u er bij bent, hoe beter!
Voorbeelden van probleemgedrag:
  • agressie naar andere honden, mensen en kinderen
  • angst of onzekerheid
  • opspringen; onzindelijkheid
  • niet alleen thuis kunnen zijn, verlatingsangst
  • trekken aan de lijn
Iedere hond en situatie is anders en vraagt om maatwerk. Neem gerust contact op voor een persoonlijke begeleiding van uw probleem.
 

Liefde voor en interesse in honden(gedrag)

Ik ben geboren in 1967 en samen met mijn vriend Ido woon ik in de binnenstad van Gouda. Ik heb een grote liefde voor en interesse in honden(gedrag).
In 2011 heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Ik heb afscheid genomen van mijn baan in de verzekeringswereld en ben gestart met praktijkspeuren.